Hemstädning Hammarby Sjöstad

Hemstädning Hammarby Sjöstad

 

hemstädning-hammarby-sjöstad

Hemstädning i Hammarby Sjöstad - Målet med min hemstädningstjänst är att du som kund ska få det du önskar och att det ska vara enkelt för dig i alla lägen. Hammarby Sjöstad är ett av mina huvudsakliga verksamhetsområden vilket gör att jag kan erbjuda konkurenskraftiga priser på hemstädning och fortfarande hålla högsta kvalitet. Alla abonnemang för hemstädning går att anpassa så de passar dig, så tveka inte att framföra dina öskemål om hur du vill att upplägget ska se ut.

 

 

Prisexempel på hemstädning i Hammarby sjöstad (inkl. moms och rut-avdrag):

 

  • 3 tim, 1 ggn/månad - Pris: 510kr
  • 3 tim, 2ggn/månadr - Pris: 960kr
  • 3 tim, 4ggr/månad - Pris: 1800kr

 

 

Skicka gärna en förfrågan för mer info. eller om du undrar över något Förfrågan Hemstädning >>

 

Det är viktigt att du som kund är nöjd efter ett avslutat arbete och att vi är överens om vad som ska göras. Läs gärna igenom Städning FAQ och säg till om det är något som är otydligt eller om du vill ändra något. Du kan också titta på Städlista Hemstädning för att se vad som normal utförs på en hemstädning.

försäkring- hemstädning-hammarby

Försäkring

 

..Easyclean Stockholm har en ansvarsförsäkring hos If. Försäkringen täcker egendoms- och personskador upp till 10 miljoner kronor.

 

 

 

Varför städning i Hammarby Sjöstad?

 

Easyclean Stockholm har sitt säte på sickla strand och har jag valt att i största mån det går att endast jobba lokalt. Detta gynnar inte bara priserna, effektiviteten och minskar stressen. Det gynnar även miljön då transportsträckan blir väldigt kort. Detta i kombination med övervägande miljövänliga rengöringsmedel och betydande användning av effektiva, icke kemiska rengöringsmetoder gör Easyclean Stockholm till ett utmärkt val för dig i Hammarby Sjöstad om du vill ha en miljövänlig hemstädning.

Övriga städtjänster

Flyttstädning

Låt mig ta hand om din flyttstädning så kan du tänka på annat. Jag ger alltid ett fast pris på arbetet. Läs mer om Flyttstädning >>

 

Fönsterputsning

Fönsterputsning till riktigt bra priser i Hammarby Sjöstad. Läs mer om Fönsterputsning >>

 

Storstädning

Boka en kvalitativ och prisvärd storstädning till fast pris. Läs mer om Storstädning >>

 

Copyright © Easyclean.se All Rights Reserved